Diensten

MASBECK – STRATEGY, BRANDING & DIGITAL DESIGN

MASBECK – STRATEGY, BRANDING & DIGITAL DESIGN.

MASBECK is de designstudio van Bas Masbeck in Amsterdam. Ik werk op het snijvlak van brand identity & digital product design. Ik ontwerp digitale en fysieke oplossingen. Voor elke klant is een aankoopreis een holistische interactie met uw organisatie, één ervaring in plaats van een verzameling individuele ervaringen. Al deze ervaringen reflecteren de identiteit van de organisatie. En staan in dienst van de klant.

services
“Geen enkel product is een eiland. Een product is meer dan het product. Het is een samenhangende, geïntegreerde reeks ervaringen.”

Ik geloof in de kracht van goed design. Goed design is een ervaring voor de klant die een verhaal verteld en indruk maakt. Dat verhaal vindt zijn oorsprong in de brand identity van de organisatie. Ik help merken sterker te worden in een steeds groter wordend (digitaal) landschap van merken. En dat lukt alleen als je de hele customer journey in ogenschouw houdt. Al deze diensten hebben de focus op jouw business én jouw klant.

“Geen enkel product is een eiland. Een product is meer dan het product. Het is een samenhangende, geïntegreerde reeks ervaringen. Denk na over alle fasen van een product of dienst – van de eerste bedoelingen tot de laatste beschouwingen, van het eerste gebruik tot hulp, service en onderhoud. Zorg ervoor dat ze allemaal naadloos samenwerken.”

Don Norman, Founder Nielsen Norman Group, uitvinder van de term “User Experience Design”

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE GRAAG SAMENWERKEN? NEEM CONTACT MET ME OP.​

Door op de verzend knop te klikken, ga je akkoord met de privacy policy.

Liever even praten?
Bellen kan natuurlijk ook!
T. +31 6 248 15 278