WORKSHOPS

MASBECK – STRATEGY, BRANDING & DIGITAL DESIGN

MASBECK – STRATEGY, BRANDING & DIGITAL DESIGN.

Workshops zijn een leuke, snelle, creatieve en vooral actieve manier om een probleem op te lossen, ideeën te ontwikkelen of een antwoord te krijgen op een vraag. Het is de ultieme vorm van co-creatie. Jij als ondernemer kent je bedrijf het beste en je hebt ook de meeste kennis over je klanten als het goed is.
Workshops-small

Workshops zijn vooral heel leuk.
Er wordt een hoop getekend, geplakt, gediscussieerd en geschreven. Ouderwets met papier en stift aan de slag.

tekenen, schrijven, plakken

Afhankelijk van de problematiek en de deliverable, zal de workshop een 1 tot 5 dagen durende cursus zijn. Tijdens deze workshop steken we de handen uit de mouwen,  tekenen, schrijven en eventueel knippen en plakken. Het is intensief, maar vooral ook erg leuk. Een value proposition of een eerste brand identity workshop duurt bijvoorbeeld een dag. Bij een design sprint heb je het al snel over 3 tot 5 dagen. Elke dag heeft een duidelijke agenda, en elke workshop heeft een deliverable.
Het lanceren of vernieuwen van je product, het ontwikkelen van een nieuw merk of het vernieuwen van je onderneming is soms een lastig proces. En kan leiden tot eindeloze discussies. Een workshop is een uitermate goede oplossing om tot nieuwe inzichten te komen. Workshops zijn hands-on en vinden plaats in een neutrale omgeving wat de creativiteit stimuleert. Het proces wordt goed begeleid, met een “niks is fout” mindset. Bewezen is dat dit tot verassende oplossingen leidt.

Groepsgrootte

De grootte van de groep hangt af van de grootte van de onderneming en is tussen de 3 en 10 deelnemers. De groep moet niet te groot worden. Er zijn altijd deelnemers die het een beetje eng vinden en zich dan verschuilen achter de rest. Terwijl zij misschien juist wel het briljante idee hebben. Als de groep wel te groot dreigt te worden is er nog de mogelijkheid om een groep op te splitsen en ieder zijn eigen taak te geven.

Over de volgende onderwerpen kan een workshop gevolgd worden:

Workshops

Workshops zijn uitermate geschikt voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Soms moet je even uit je comfort zone stappen. Zit je even vast als ondernemer? Soms moet je een draai maken maar kom je daar zelf niet helemaal uit. Of je hebt er in de dagelijkse praktijk gewoonweg geen tijd voor. Ik help je graag om tot nieuwe inzichten te komen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over workshops? Neem contact met me op.

Door op de verzend knop te klikken, ga je akkoord met de privacy policy.

Liever even praten?
Bellen kan natuurlijk ook!
T. +31 6 248 15 278